3 populairste applicaties van 2016

Zoals als ieder jaar verschijnen er weer tal van applicaties op de mobiele markt. De één is succesvoller als de ander en zal meerdere keren worden gedownload door de smartphonegebruiker. Ook in 2016 zijn er weer vele applicaties ten tonele verschenen. In dit artikel gaan we drie upcoming apps voor u uitlichten die naar verluidt echt een succes gaan worden.

1, Link Bubble

Eén van de applicaties waar veel van wordt verwacht is Link Bubble. Deze applicatie is speciaal bedoeld voor een Android smartphone en houdt in dat er kostbare seconden worden bespaard tijdens het surfen op internet. De oprichter van deze app ergert zich al tijden aan de slome laadtijd van mobiele browsers. Bovendien is het niet mogelijk om binnen een mobiele browser meerdere tabbladen geopend te hebben. Met Link Bubble komt daar verandering in. Deze applicatie gaat het mogelijk maken om binnen één browser meerdere tabbladen te openen. Het grote voordeel daarvan is dat een browser niet hoeft voor worden afgesloten en alles verloren gaat waar u mee bezig was. Ideaal toch?

Puntr

Een andere applicatie die hoge ogen moet gaan gooien is Puntr. Deze applicatie is echt bedoeld voor de sportliefhebber die een passie voor voetbal hebben. Met Puntr kunt u voetbaluitslagen voorspellen en mooie prijzen winnen. Het enige wat u hoeft te doen is te swipen naar de club die de wedstrijd gaat winnen in uw ogen. Puntr kunt u individueel of met een groep vrienden spelen. Bent u al overtuigd van deze applicatie?

LastPass

Over handige applicaties gesproken, LastPass is een applicatie die al uw wachtwoorden onthoudt. Veel websites vragen vaak om een account aan te maken met een inlognaam en een password. Door al deze vele accounts zien we door de bomen het bos niet meer en weten we vaak niet welke gebruikersnaam en wachtwoord we hebben. LastPass slaat dit allemaal voor u op en toont zelfs de juiste accountgegevens bij de juiste website door middel van een handige plugin. U hoeft dus nooit meer wachtwoorden te onthouden met deze handige applicatie.