Aanbod van herlaadkaarten vergelijken

Voor de komst van mobiele abonnement met en zonder mobiele telefoon, maakte men gebruik van prepaid simkaarten. Het fijne aan prepaid simkaarten, was dat u nooit over het vooraf bepaalde tegoed kon gaan. Iets wat tegenwoordig wel kan met de abonnementen! Anderzijds is het nadeel hiervan, dat u zonder prepaid tegoed niet met anderen kunt bellen, sms’en of Whatsappen (tenzij u de beschikking heeft over een Wifi-verbinding). Mocht u momenteel nog een toestel zonder abonnement, maar met een prepaid simkaart hebben, dan kan het interessant zijn om het aanbod van herlaadkaarten te vergelijken.

Op deze website vindt u een overzicht van de beschikbare herlaadkaarten en de mogelijkheden die u hiermee heeft. Door hier vooraf een vergelijking van te maken, weet u zeker dat u nooit teveel zal betalen voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Let op, als u veel gebruik maakt van mobiele data, zal een mobiel abonnement of een sim only abonnement in de meeste gevallen voordeliger zijn.

Belangrijke aspecten tijdens vergelijken van herlaadkaarten

Herlaadkaarten lijken qua basis sterk op elkaar, toch zijn er een aantal punten waar u op kunt letten bij het vergelijken van de aanbieders van prepaid simkaarten. Wist u bijvoorbeeld dat de prijs die u per belminuut betaalt, niet bij iedere provider hetzelfde is? Wanneer u veel met vrienden, familie of zakelijke connecties belt, is een lage prijs per belminuut vanzelfsprekend het meest aantrekkelijk voor u. Daarbij rekent niet iedere provider per minuut af. Soms wordt er per seconde afgerekend, waardoor u voordeliger uit bent, als u veel korte gesprekken heeft. Het is zonde, als deze minuten allemaal naar boven worden afgerond.

Ook het bereik van de verschillende providers is niet overal gelijk. Kijk goed naar de dekkingskaart van een provider, om zeker te weten dat u thuis en bijvoorbeeld op uw werk verbinding kunt maken met het netwerk.