Alles over de nieuwe iPhone

Apple heeft het voor elkaar; er is weer een heel nieuw model op de markt gekomen. Dit keer is het een iPhone SE. Dit toestel heeft wel redelijk veel overeenkomsten met de vorige toestellen, maar toch zijn er wel degelijke verschillen aantoonbaar. Om een goed beeld van het toestel te krijgen zullen wij voor u een aantal zaken toelichten. Wij hopen u hierin voldoende te informeren, zodat u misschien wel zelf dit toestel kunt aanschaffen.

Verschillende modi

Net als de vorige toestellen heeft ook de iPhone SE weer een nachtmodus. Dit is ervoor om te zorgen dat u een stuk rustiger in het hoofd zal zijn. Wanneer u dit inschakelt zullen de kleuren van het toestel een stuk ‘warmer’ zijn en is het makkelijker om nog even op uw toestel te kijken voor het slapen gaan. Uit onderzoek blijkt dat het, door deze ingebouwde functie, een stuk gemakkelijker is om in slaap te komen.

Natuurlijk is het ook gemakkelijk om tegenwoordig weer energie van uw toestel te besparen. Dit is goed te doen door van boven naar beneden te schuiven en dan het logo aan te vinken.

Verschillen vorige modellen

Natuurlijk zijn er veel overeenkomsten tussen bijvoorbeeld de nieuwe iPhone en de oudere iPhone 6s, maar er zijn ook wel degelijk verschillen. Zo heeft het toestel geen 3D touch. Is het scherm van het nieuwe toestel een stukje kleiner en heeft het nog de oude versie van de vingerscan. Dit zorgt ervoor dat het in uitzonderlijke situaties niet naar behoren functioneert.

Doordat het scherm kleiner is, is ook het gehele toestel natuurlijk lichter en kleiner. Wel is het toestel wat dikker ten opzichte van de andere modellen.

Ook heeft Apple ervoor gezorgd dat de batterij van dit toestel een stuk langer meegaat ten opzichte van de iPhone 6S. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het kleinere scherm.