Apple iMac online kopen

Wilt u binnen een korte tijd een nieuwe computer? Wellicht is het overwegen van de aanschaf van een Apple iMac de moeite waard. Deze computers werken anders dan de meeste modellen, die werken op Windows, maar hebben een aantal grote voordelen. Naast het feit dat een Apple iMac er doorgaans een stuk fraaier uitziet dan de meeste andere computers, kent een iMac nauwelijks problemen. Zo zal een iMac niet snel vastlopen, heeft u een groot scherm en biedt de iMac voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld foto’s en video’s te bewerken, zelf afbeeldingen te maken, enzovoorts. Voor het spelen van games is een iMac minder geschikt, door het aangepaste besturingssysteem.

Manieren om een iMac te kopen

Een nadeel aan het kopen van iMac is voor velen de hoge prijs, die Apple voor deze computers in rekening brengt. Er zijn gelukkig een aantal mogelijkheden om een iMac voor een relatief lage prijs aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld eens aan de aanschaf van een tweedehands iMac, waarmee u vaak al 30 tot 40% van de oorspronkelijke aanschafprijs bespaart. Vaak is een iMac echter van een dermate hoge kwaliteit, dat deze computers ook als tweedehands model nog vele jaren mee kunnen gaan. U kunt de computer een volledige reset geven, zodat deze weer als nieuw werkt.

Naast het kopen van een tweedehands iMac, kunt u kijken bij de aanbieders van een refurbished iMac. Dit wil zeggen dat er computers worden aangeboden, waarvan bepaalde onderdelen zijn vervangen, maar het merendeel al eens gebruikt is. Het lijkt dus op een tweedehands model, maar dan volledig opgeknapt. Daarbij krijgt u vaak garantie bij een refurbished iMac.

Bron: http://www.appleimackopen.nl