Bedrukte DVD, CD, Blu-ray of hoesjes

Ben je getrouwd of had je iets anders te vieren en is er gefilmd op jullie feest? Dat is natuurlijk super gaaf dat dit vast gelegd is zodat je het jaren later nog altijd eens terug kunt kijken en nog altijd kunt na genieten. Het zou uiteraard helemaal leuk zijn als je de DVD en het hoesje kunt laten bedrukken en aan familie en vrienden kunt geven met een super gave opdruk.

Dat kunnen wij voor jouw realiseren, je kunt op onze website discdrukken.nl je persoonlijke ontwerp samenstellen voor zowel de disc als voor het gewenste hoesje. Dat doe je door middel van een professionele online ontwerpstudio. Je maakt een keuze uit wat je wil gaan ontwerpen een opdruk voor een disc of een hoesje. En dan kun je vervolgens met persoonlijke foto’s en teksten jouw eigen persoonlijke ontwerp helemaal naar jouw zin maken.

Wij drukken jouw ontwerp dan op het gekozen item met professionele apparatuur voor een zeer scherpe prijs. Jouw producten worden na 7 a 9 werken dagen op een door jouw gekozen adres afgeleverd. Je kunt al vanaf 25 stuks laten bedrukken tot zoveel als je zelf maar wil.

Voor bedrijven maken wij indien gewenst een ontwerp, je stuurt ons het beeld materiaal op dat wij dienen te gebruiken en wij stellen speciaal voor jullie een professioneel ontwerp samen.