De beste bewakingscamera installatie, is dat SDI, HDCVI, AHD of CCTV?

Wij hebben een grandioze blog artikel met informatie over de beste bewakingscamera’s die op dit moment te koop zijn. Tevens kan u ook lezen wat de verschillen zijn van een oudere cctv systeem dat nog werkt met tv lijnen, of HD en Full HD bewakingscamera informatie, alles word duidelijk uitgelegd en alle soorten bewakingscamera’s worden in kaart gebracht.
Bent u particulier en u bent op zoek naar een goedkope maar betrouwbare bewakingscamera installatie? Dan moet u zeker op de site van onlinecamerashop.nl kijken want met meer dan 2000 elite kwaliteit bewakingscamera’s is men 100% zeker van uitstekende service en hoge kwaliteit HD en Full HD bewakingscamera’s. OnlineCameraShop maakt geen gebruik van een showroom en kan daardoor de prijzen goedkoper houden dan welke bewakingscamera leverancier dan ook.
Anno 2016 is het niet nodig om duizenden euro’s te betalen voor een betrouwbare bewakingscamera systeem. U kan al een compleet bewakingscamera set kopen voor maar EU 375,00 inclusief 1TB harddiks voor 6 weken opname, kabel en recorder met een HD bewakingscamera, met een HD bewakingscamera bent u zeker dat u een dief of inbreker duidelijk gaat opnemen en dus altijd zal zien wie wat heeft gedaan, met de camera systemen van SST bent u zeker van duidelijk beeld in HD kwaliteit, immers als u een bedrijf of woning heeft waar miljoenen wordt omgezet, of een huis met een waarde van een paar ton, neemt u dan de risico om bij een louche bedrijf een exotiek bewakingscamera systeem te kopen en daarna erachter komen dat u een kat in de zak heeft gekocht? Er zijn voldoende slechte leveranciers die alleen denken aan verkoop en kwantiteit en nooit aan de kwaliteit. Als u dan problemen heeft en service nodig zal hebben, dan heeft u een probleem want er komt geen hulp, dat is ook lastig om een goede ervice te geven, terwijl men weet dat ze slechte kwaliteit verkopen.

Bewakingscamera soorten
Momenteel zijn er dome bewakingscamera’s te koop met bnc aansluiting zowel in HD als Full HD kwaliteit. Dit zijn dan megapixel bewakingscamera’s maar wel analoog, dus heeft u een oude camerasysteem, stap dan nu over naar 1080p of 720p. U kan hierbij denken aan een AHD bewakingscamera set, of een HDCVI set helemaal compleet, handig want een compleet camera set kan iedereen zelf aansluiten en programmeren, maar mocht u hier moeite mee hebben, dan helpt onlinecamerashop graag, of wat u ook kan doen is een p2p cloud bewakingsrecorder kopen, dan kan u real time beelden op een mobiel ontvangen, iphone of android zonder poorten in een router te forwarden, dat is vooral handig voor Belgische particulieren, waar het IP adres bijna elke dag veranderd. Met p2p cloud zal u ten alle tijden verbinding hebben, ook al veranderd het ip adres dagelijks.

Alarmsysteem of liever surveillance van bewakingscamera’s?
Bespaar geld en koop een bewakingscamera pakket in plaats van een alarmsysteem.
Een camerasysteem kan men zo installeren en programmeren, dat op moment er beweging is, dat de DVR recorder een foto maakt en die per email verstuurd, maar er zijn ook digitale video recorders met push technologie, installeer de app op een smartphone en als er dan beweging is, zal de app op de smartphone direct starten met alarmeringen en de app zal dan direct laten zien wat er gaande is met videobeelden. Handig toch? Daarom is het altijd leuk om een alarmsysteem extra te hebben, maar een camerasysteem ziet ook wat er gebeurt en een alarmsysteem registreert inbraken en belt naar een meldkamer of mobiele telefoon, of per sms is ook mogelijk.

3G/4G bewakingscamera’s met sim kaart verbinding
Speciaal voor boerderijen, paardenstallen, veehouders of bedieners van bruggen, kortom overal waar geen internet aanwezig is, kan men alsnog internet hebben, weliswaar niet via de kabel, maar dan via een provider zoals KPN met een 3G of 4G simkaart. Koop dan een 3G GSM router, doe er een simkaart in programmeer de APN gegevens en men heeft een internetverbinding via simkaart!
Zo een GSM simkaart router is exact dezelfde als bijvoorbeeld een Linksys router, men kan 4 LAN apparaten aansluiten, of de WIFI gebruiken zodat bezoekers ook direct kunnen internetten dat is pas service!
De goedkoopste GSM routers vindt u ook bij OnlineCameraShop.NL!