Combineer uw huidige toestel met een abonnement

Bent u momenteel nog in het bezit van een goed functionerende toestel, maar loopt uw huidige abonnement af? Of heeft u een toestel, maar wilt u overstappen van een prepaid simkaart naar een abonnement? Het kan met een sim only abonnement! Zoals de naam van dit type abonnement al doet vermoeden, krijgt u hierbij geen mobiele telefoon. U betaalt enkel voor de producten die u afneemt, zoals de belminuten, sms’jes en mobiele data. Het fijne aan een sim only abonnement ten opzichte van een prepaid simkaart, is dat de kosten per belminuut doorgaans lager zijn. Evenals dat mobiele data met een sim only abonnement veel goedkoper is.

Soorten sim only abonnementen

Sim only abonnement worden in verschillende vormen aangeboden door providers. Zo is het ene sim only abonnement voornamelijk gericht op consumenten, die veel mobiele data verbruiken en weinig bellen, terwijl andere providers zich juist richten op mensen die veel belminuten willen. Vaak is het mogelijk om uw sim only abonnement enigszins zelf vorm te geven, doordat u de keuze heeft uit verschillende aantallen belminuten, sms’jes en megabytes/gigabytes voor mobiele data. Zo kunt u het abonnement geheel naar eigen inzicht samenstellen.

Naast het feit dat een sim only abonnement u veel flexibiliteit biedt, heeft u vaak de keuze uit sim only voor 1 jaar of 2 jaar. Vermoedt u bijvoorbeeld dat uw toestel nog een jaar mee kan gaan, kies dan voor sim only voor 1 jaar. Na een jaar kunt u dan alsnog besluiten om een nieuw abonnement met toestel af te sluiten voor de periode die daarop volgt. Zo bent u in dat ene jaar veel voordeliger uit!