De HelloFresh Maaltijdbox met korting bestellen

HelloFresh is veruit de meest bekende maaltijdbox leverancier in Nederland. Het van origine Duitse bedrijf verstuurt momenteel duizenden boodschappenpakketten per week, maar voelt wel de hete adem van Nederlandse concurrenten als Mathijs Maaltijdbox, de Allerhandebox van Albert Heijn en partijen als Beebox, Streekbox en Marley Spoon. De online boodschappenmarkt is volop in beweging, en HelloFresh is druk bezig om zoveel mogelijk Nederlanders aan zich te binden. Onlangs gaf het bedrijf al aan dat ze op termijn 1% van de Nederlanders als klant wil hebben. Dit zegt dus alles over de ambitie van HelloFresh. Twijfel jij nog welke maaltijdbox past bij jouw wensen? In deze blog lees je in het kort over de belangrijkste voordelen van de HelloFresh box. Wellicht dat deze argumenten jou direct overtuigen!

Waarmee onderscheidt HelloFresh zich van andere maaltijdbox leveranciers?
HelloFresh is zeker niet de enige foodbox aanbieder in Nederland. Zoals hiervoor genoemd, bedrijven als Mathijs Maaltijdbox en Albert Heijn zijn ook druk bezig met het promoten en wegzetten van hun maaltijdboxen. Toch heeft HelloFresh een aantal onderscheidende punten. Ten eerste biedt HelloFresh een uitgebreid en compleet assortiment. In hoofdlijnen kun je 3 verschillende boxen bestellen. Maar deze kun je vervolgens weer in veel verschillende varianten bestellen. Per box kun je aangeven of je deze wilt voor 1, 2, 3, 4, 5 of 6 personen. Daarnaast ben je vrij om aan te geven of je de maaltijdbox voor 3 of 5 maaltijden wilt ontvangen.

Een ander groot voordeel van de HelloFresh Maaltijdbox is dat je de box op meerdere tijdstippen thuis kunt laten bezorgen. Mathijs Maaltijdbox kun je bijvoorbeeld alleen op maandagavond thuis laten bezorgen. Bij HelloFresh heb je meer aflevermomenten in het weekend, en kun je de box zelfs op zondagmiddag laten bezorgen. Dit is een tijdstip waar veel Nederlanders wel thuis zijn om de box in ontvangst te kunnen nemen.

Daarnaast kun je HelloFresh eenvoudig een keer proberen door een proefbox te bestellen. Veel concurrenten bieden niet deze mogelijkheid. Daar ga je vaak al snel een abonnement aan waar je minimaal twee weken de maaltijdbox moet afnemen. Let op: De proefbox is omgerekend wel duurder dan een box in abonnementsvorm.

Wil jij de HelloFresh Box met korting bestellen? Dan heb je geluk! Er zijn ontzettend veel kortingscodes en acties in omloop voor deze populaire maaltijdbox. Zo kun je al profiteren van een korting tot maar liefst 20 euro op je eerste maaltijdbox! Op die manier is het extra leuk om de box eens te proberen. Bekijk de HelloFresh kortingscodes voor een actueel overzicht van alle aantrekkelijke kortingen, aanbiedingen en acties!