Internet bingo spelen

Op internet bingo spelen is leuk, spannend en ontspannend. Het kenmerk van bingo is de gezelligheid met andere mensen en dat is ook het geval op het internet waar de spelers driftig met elkaar chatten. Er zijn veel vaste bezoekers en men kent elkaar doorgaans bij naam.

Bingo in Nederland

De positie van Bingo in Nederland is complex, want je kunt zomaar een bingo organiseren met wat vrienden of binnen een vereniging. Ook het spelen van bingo op internet mag eigenlijk niet. Aan de andere kant organiseren heel veel verenigingen toch een bingoavond en heeft half Nederland wel eens op het internet bingo gespeeld.. Op de website Tulpen Bingo kun je de exacte wet- en regelgeving omtrent bingo lezen. Daarin staat heel duidelijk beschreven wat wel en niet mag. Er wordt echter niet veel gehandhaafd door de lokale overheden of de politie, waardoor er soms verwarring ontstaat.

Informatie over bingo

Het spel kan grofweg in twee variaties worden verdeeld: bingo met 75 ballen en 90 ballen. Als je met 75 ballen speelt, dan heeft dit niet alleen effect op het bingorad. Het heeft ook effect op de vorm van de bingoloten, de patronen waarmee gewonnen kunnen worden, het aantal ronden dat gespeeld kan worden en nog veel meer. Op www.online-bingo.info kun je de specifieke verschillen tussen beide variaties nog eens nalezen. Deze website biedt ook heel veel informatie over andere aspecten van het spel, zoals de spelregels, bonussen, ervaringen, etc.

Thuis bingo spelen

Dat is mogelijk, maar er zijn wel een aantal benodigdheden om dit te kunnen. Denk dan aan een bingorad, bingoballen en bingoloten. Daarnaast moeten er minstens twee personen aanwezig zijn, waarbij 1 persoon tevens de spelleider is. Je moet immers sneller bingo hebben dan een andere spelers, dus het minimum aantal spelers is twee.