LEDsky.be

Wie zijn wij?
LEDsky is leverancier van kwaliteitsvolle en energiezuinige LEDverlichting. Wij bieden een zeer ruim assortiment van LEDspots, LEDlampen, LEDstrips en LED benodigdheden via online verkoop. Wij kiezen ervoor om enkel via deze weg te verkopen, aangezien we op deze manier onze kosten en bijgevolg ook onze prijzen concurrentieel kunnen houden.
Bij LEDsky hechten we veel belang aan de kwaliteit van ons aanbod en van onze klantenservice. Vele klanten, ook professionele installateurs, zijn na het uittesten van onze producten, uitermate tevreden over onze kwaliteit. Wij kregen dan ook de rating van 9.2 op 10 op de onafhankelijke rating site Trustpilot.

Ledverlichting
LEDverlichting is de verlichting van de toekomst en de vraag zit momenteel in een exponentiële groei. Dit dankzij de talrijke voordelen van LED:
meer dan 80% besparingen op je energiefactuur (LED verbruikt ongeveer 1/10 van de traditionele lampen)

  • lange levensduur (gemiddeld tussen 35.000 en 50.000 branduren),
  • milieuvriendelijk
  • geen opwarming en opstarttijd nodig

Het leuke is dat men huidige lampen gewoon kan vervangen door onze ledverlichting! De lichtkleur van de huidige ledlampen is dankzij nieuwe technologiën helemaal niet meer zo ‘koud’ als de eerste generatie led’s.

LEDsky.be