Online merk zonnebrillen passen & kopen

Onze merk zonnebrillen zijn uitgerust met optische kwaliteitsglazen en modieus. Wat te denken van bijvoorbeeld Revo zonnebrillen? Ze zijn verkrijgbaar in vele diverse stijlen en kleuren. De glazen bieden een perfecte weerstand tegen schuring en schaving, maar wel met behoud van optimaal scherp zien. De brilglazen krijgen een speciale technische behandeling waardoor het gewicht omlaag gaat en de dikte van het glas minder wordt.

Revo begon in 1985 als een kleine speler op de zonnebrillenmarkt, maar ze hadden een groot idee. Ze wilden NASA technologie gebruiken bij het maken van zonnebrillen. Mitch Ruda (optisch ingineur) gebruikte de spiegelende coating die de NASA gebruikte voor het beschermen van de sateliet patrijspoorten, en plaatste deze in hun zonnebrillen.

Ook bieden wij trendy zonnebrillen van Lacoste, G-Star en andere bekende merken. Calvin Klein zonnebrillen zijn sinds 1962 gegroeid tot één van de meest toonaangevende merken. Vanuit New York worden naast hun prachtige kledingstukken ook zonnebrillen gemaakt die dezelfde stijl in één lijn doortrekken. Een individuele kijk op scherp zien in de felle zon. Liefhebbers van dit merk voelen zich jong en waarderen de eenvoud van Calvin Klein. Zo past de outfit bij hetgeen je wilt uitstralen. De altijd elegante maar eenvoudige ontwerpen van Calvin Klein zonnebrillen zien we terug bij menig beroemdheid. Bijvoorbeeld Gwyneth Palltow, Julia Roberts en Sandra Bullock. De zonnebrillen van Calvin Klein zijn stoer, maar altijd basic. Met een bijzonder gevoel voor kleine details. Schitterende strak afgewerkte zonnebrillen die de bril net een beetje extra aandacht geeft die het verdient. Met een zonnebril van Calvin Klein geef je een mooie twist aan je outfit.

Via Trendsinbrillen kun je online de mooiste zonnebrillen passen op je eigen gezicht en bestellen!