Online de voordeligste telefoons aanschaffen

Je wilt een nieuwe telefoon gaan aanschaffen: wat nu? Er zijn zoveel telefoons online beschikbaar. Wij begrijpen heel goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom geeft Telefoondiscounter je vier suggesties: zo kun je sneller beslissen. Deze telefoons kun je allemaal voordelig online aanschaffen via diverse webwinkels.

 

 1. Sony Xperia M5
  Deze smartphone draait op het bekende Android besturingssysteem en is uitgerust met een touchscreen. De Sony Xperia M5 heeft een 2000 MHZ Octa processor en een zuinige Li-ion batterij. De telefoon heeft een werkgeheugen van 3GB en 16GB opslaggeheugen.

 

 1. IPhone 6
  De iPhone 6 draait op het IOS-besturingssysteem en beschikt over een super snelle dual core processor. De telefoon heeft een 4,7 inch touchscreen scherm met een resolutie van 1334 x 750. De iPhone 6 heeft een werkgeheugen van 2GB en een opslaggeheugen van 16GB, 64GB of 128GB. De smartphone heeft ook nog eens een megapixel camera van 12 megapixel.

 

 1. Samsung Galaxy S7
  Deze telefoon heeft een 5,1 inch touchscreen en werkt met het Android besturingssysteem. De Samsung Galaxy S7 heeft een werkgeheugen van 4GB en een heeft een opslaggeheugen van 32GB. Deze smartphone beschikt over twee camera’s: een aan de voorzijde en een aan de achterzijde.

 

 1. Huawei P9
  Deze Hawei smartphone draait net als de Samsung Galaxy S7 op het Android besturingssysteem. De telefoon heeft een 2.5 GHZ-processor, een 5,2 inch touchscreen met een resolutie van 1080 bij 1920. De Huawei P9 heeft een opslaggeheugen van 32GB en een werkgeheugen van 3GB.

 

Welke telefoon geschikt is voor jou, is afhankelijk van je wensen en van je budget. De ene telefoon is goedkoper dan de andere. De prijs is bij de telefoon afhankelijk van het merk en van de specificaties.