Palletboxen staan garant voor veilig transport

Stevigste palletboxen

Bescherm je producten tijdens het vervoer met de robuuste palletboxen van Zamko. Voor kunststof, houten of stalen transportkisten van alle soorten en maten ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een efficiƫnte en veilige manier van vervoer, onafhankelijk van de sector, levert Zamko de slim ontworpen, stapelbare palletboxen die jij nodig hebt. Voorkom beschadiging en verlies van producten en stroomlijn je gehele logistieke proces, van opslag tot vervoer en aflevering. Altijd van hoge kwaliteit, altijd snel aangeleverd, en natuurlijk altijd tegen een scherpe prijs die je van Zamko verwacht.

Palletboxen verkrijgbaar in alle soorten en maten

Vanuit het magazijn gevestigd in Maarheze levert Zamko al jaren lang de beste kwaliteit palletboxen van hout, staal en kunststof. Omdat de palletboxen al eens gebruikt zijn, kan dat al tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk zijn de producten die u bij ons koopt altijd in goede staat. We leveren diverse modellen, zodat je naar gelang de eisen in jouw sector bij ons altijd de beste optie kunt vinden. Wij hebben zowel inklapbare als niet-inklapbare palletboxen, als ook handige loswandige systemen die ter plekke in elkaar gezet kunnen worden. De palletboxen worden geleverd in alle standaardmaten, maar we bieden ook oplossingen op maat.
Bij veel vervoer wordt geen palletbescherming gebruikt. Daarmee loopt het transport een groot risico op beschadiging en is de veiligheid van werknemers niet altijd gegarandeerd. Bovendien maakt het gebruik van een palletkist transport vele malen efficiƫnter. Met een palletbox kunnen pallets geheel gevuld worden zonder dat je risico loopt op beschadiging, en kunnen de pallets gemakkelijker en beter gestapeld worden, wat veel extra ruimte bespaart. Wij denken graag met je mee om de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden. Neem telefonisch contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken en al jouw wensen kunnen doorspreken.