Snelst groeiende schoenenwebshop van Europa!

Spartoo is al enige jaren een specialist in schoenen- en tassenverkoop. Hier vind je 800 merken en 50.000 modellen zoals Converse, Birkenstock, Nike, Art, Crocs, Vans en Timberland.
Gratis bezorging en retourzending bij Spartoo.

Wie is Spartoo?
Spartoo is het verhaal van drie vrienden die gek zijn op schoenen en op het internet. Boris, Paul en Jérémie, samen nog geen 75 jaar oud en pas afgestudeerd, dromen ervan hun eigen bedrijf op te starten, een bedrijf dat bij hen past. Na zorgvuldig beraad besluiten ze om hun eigen online schoenen-verkoopsite te openen.

In 2006 storten ze zich in het avontuur en richten Spartoo.nl op, als verwijzing naar de primitieve, leren Griekse sandalen en naar de stad Sparta, één van de machtigste steden van het oude Griekenland. Voor de grap voegen ze er de twee ‘O’s’ aan toe, die staan voor de grootste successen van het internet: gOOgle, yahOO, kelkOO, wanadOO…
En zo wordt Spartoo op 16 augustus 2006 opgericht. Het enthousiasme en unieke project bevallen zowel de super-gemotiveerde teams, de investeerders, de merken als de partners, die allemaal meegezogen worden in dit geweldige avontuur.

Waar staat Spartoo voor?
– Meer dan 300 medewerkers
– Een magazijn van 25.000 vierkante meter
– Aanwezig in meer dan 20 landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Spanje
– Meer dan 800 merken en 50.000 modellen
– Meer dan 1.000.000 paar schoenen op voorraad
– Een bezoekersaantal van meer dan 12 miljoen bezoekers per maand, uniek in Europa
– Een financiering tot een bedrag van 17 miljoen euro door Franse investeringsfondsen (A Plus Finance en CM-CIC Capital Privé), Europese fondsen (Endeavour Vision) en Amerikaanse fondsen (Capital Partners)

Spartoo is gecertificeerd door het kwaliteitslabel Be-Commerce. Op de website is de certificering zichtbaar. 

Klanten van Spartoo profiteren van een gratis levering in België, en een mogelijkheid van retoursturen zonder kosten.

Bekijk de nieuwe collectie van Spartoo.be: Meer dan 500 merken en 25.000 modellen schoenen!