Tips voor het aanschaffen van een zakelijke telefoon

Ben je op zoek naar een telefoon voor zakelijk gebruik? Bedenk dan goed waarvoor je de telefoon precies gaat gebruiken. Is het puur om mee te kunnen bellen of moet je ook producten laten zien aan klanten op je telefoon?  Elke telefoon heeft namelijk z’n eigen sterke punten. In dit artikel geven we enkele tips waarmee je jouw keuze kan afstemmen op je mobiele gedrag.

Gebruiken om producten te laten zien

Wanneer je je telefoon wilt gebruiken om producten op te introduceren, die je met enkele specificaties rekening te houden. Wanneer je namelijk iets wilt presenteren, is het fijn om een groot scherm te hebben waardoor het product duidelijk te zien is. Daarnaast zijn ook de pixels per inch (ppi) belangrijk, dit is de scherpte van het scherm. Een goede optie hiervoor is de Samsung Note of de nieuwe iPhone 7 plus. Laatstgenoemde is het nieuwe uithangbord van Apple en is in het bezit van de allernieuwste technologie. Om een goede deal te vinden, kan je gebruik maken van een vergelijkingssite waardoor je de goedkoopste iPhone 7 plus kan vinden.

Bellen

Gebruik je de telefoon puur om mee te kunnen bellen en bereikbaar te zijn? Neem dan geen smartphone, maar lekker een ouderwetse telefoon met druktoetsen. Deze telefoons hebben namelijk beperkte functies, wat als voordeel heeft dat de accu veel langer meegaat. Daarnaast zjn deze telefoons veel minder fragiel, waardoor je niet gelijk naar een reparateur hoeft wanneer je je telefoon laat vallen.

Foto’s nemen

Gebruik je je telefoon veel om foto’s te moeten nemen? Dan zijn er diverse telefoons die foto’s maken van een vergelijkbare kwaliteit als een digitale camera. Zo kunnen de nieuwe telefoons van Sony moeiteloos inzoomen, zonder dat het te veel ten kosten gaat van de kwaliteit. Daarnaast kunnen deze telefoons ook onder water foto’s maken.