Toenemende populariteit van alles in 1-pakketten

De reclames van alles in 1-pakketten, aangeboden door steeds meer providers in Nederland en België, kunnen u bijna niet ontgaan zijn op de televisie en radio. Dit is niet voor niets, want deze pakketten worden steeds populairder binnen huishoudens. Bij een alles in een pakket sluit u vaste telefonie, televisie en internet af bij dezelfde provider, in ruil voor extra korting op de maandelijkse factuur voor deze diensten. Sommige providers maken het zelfs mogelijk om ook mobiele telefonie aan dit pakket toe te voegen, zodat ook mobiel bellen, sms’en en het gebruik van mobiele data een stuk goedkoper wordt.

Naast het feit dat u extra korting krijgt op uw factuur, bieden providers u vaak ook een aantal extra voordelen om u over de brug te halen. Denk bijvoorbeeld aan extra digitale zenders voor uw televisie, meer belminuten per maand of een snellere internetverbinding bij een alles in 1-pakket. Kortom, voordelen genoeg!

Alles in 1-pakketten vergelijken

Omdat de alles in 1-pakketten als paddenstoelen uit de grond lijken te schieten, is het niet altijd even duidelijk welk pakket het beste aansluit bij uw verbruik. Wanneer u bijvoorbeeld veel televisie kijkt, kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een provider die u extra digitale zenders aanbiedt. Andersom kan het voor iemand die veel op pad is met zijn of haar mobiele telefoon interessant zijn om te kiezen voor een provider die ook mobiele telefonie toevoegt aan het alles in 1-pakket. Gelukkig bestaan er online vergelijkingstools, waarmee u de alles in 1-pakketten van providers met elkaar kunt vergelijken.

Door eerst een vergelijking te maken, voordat u het pakket daadwerkelijk afsluit, betaalt u nooit teveel. Daarbij kiest u op deze manier voor een pakket, die het beste aansluit bij uw wensen! Het fijne aan een alles in 1-pakket voor uzelf, is dat u altijd weet bij welke klantenservice u terechtkunt als er storingen of andere problemen opspelen. Naast natuurlijk de korting die u hierbij krijgt!